Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ποδηλατάδα στην πλατεία ο Δήμος Ξάνθης τιμά σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα ποδηλάτου

Με ποδηλατάδα στην πλατεία ο Δήμος Ξάνθης τιμά σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα ποδηλάτου

0

Σε συνεργασία με τον ΠΗΓΑΣΟ

Την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, που ορίστηκε να είναι η 3η Ιουνίου από την 72η γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, τιμά και φέτος ο δήμος Ξάνθης, με ποδηλατάδα σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία.

Ο Δήμος Ξάνθης υποστηρίζει τη χρήση του ποδηλάτου ως έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, που δίνει πολλαπλά οφέλη στους χρήστες, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Φιλικό ως προς το περιβάλλον, με θετικό αντίκτυπο στην υγεία, καθοριστικό για τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής, ας αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει το ποδήλατο, ιδιαίτερα κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ο Δήμος Ξάνθης και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, καλούν όλους τους φίλους της ποδηλασίας, μικρούς και μεγάλους σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, στις 19:30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης, για μία ακόμη ασφαλή ποδηλατοβόλτα, συνοδεία των Δημοτικών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, υπό την κάλυψη του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης.

Κρατώντας και σεβόμενοι τα μέτρα της Πολιτικής Προστασίας ας δείξουμε ότι το ποδήλατο μπορεί να συνυπάρξει ισότιμα και με τα άλλα, σεβαστά τροχοφόρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χάλκινο Μετάλλιο για τον Αντώνη Παπαδόπουλο του ΠΗΓΑΣΟΥ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στον αγώνα ΜΑΡΑΘΩΝ Ορεινής Ποδηλασίας Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το …