Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», έρχεται στην Κομοτηνή

Η κωμωδία «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», έρχεται στην Κομοτηνή

0

Θα παρουσιαστεί στις 2 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Η κωμωδία που αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικό κοινό, παρουσιάζεται την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 21.30 στη σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής.

Ένας κουφός. Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτή την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει; Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Οι συντελεστές Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης. Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και η Μυριέλλα Κουρεντή. Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Ζώης Σκηνογράφος: Νατάσσα Παπαστεργίου Ενδυματολόγος: Κατερίνα Ανδρικοπούλου Φωτισμοί: Βλάσης Θεοδωρίδης Φωτογράφος: Γιώργος Καλφαμανώλης

Ώρα έναρξης: 21:30

Διάρκεια: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Λιτανεία, τα μποτίνια, οι χορηγοί του πανηγυριού, η πρώτη εμφάνιση του Αγροτικού Κόμματος

Μνήμες και γεγονότα που σημάδεψαν τους ανθρώπους που τα έζησαν, όπως τα θυμάται ο Νίκος Τσ…