Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έναρξη Πανελλαδικών 2021:Ο Περιφερειακός Διευθυντής ΑΜΘ δίνει το δικό του μήνυμα

Έναρξη Πανελλαδικών 2021:Ο Περιφερειακός Διευθυντής ΑΜΘ δίνει το δικό του μήνυμα

0

Κ.Μπαντίκος σε υποψηφίους: «Ξεκίνησε μία θετική εμπειρία και μία από τις πολλές προκλήσεις/ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους»

Χθες, Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις,θέτοντας τέρμα στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων .Ο περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ , κ. Κωνσταντίνος Μπαντίκος έδωσε το δικό του μήνυμα .Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Άλλη μία δύσκολη και επίπονη περίοδος προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της. Για ακόμη μία χρονιά καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ιδιόμορφες συνθήκες και τις αντιξοότητες της εποχής. Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όσο και οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε και οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν επιτυχώς και οι μαθητές απερίσπαστοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Απευθυνόμενος στους υποψήφιους και υποψήφιες, θα ήθελα να τους προτρέψω να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτή ως μία θετική εμπειρία αλλά και ως μία από τις πολλές προκλήσεις/ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά δεν είναι ο μόνος, δεν είναι ο τελευταίος. Η αναζήτηση της γνώσης αποτελεί από μόνη της Αξία Ζωής και μέσα από το ταξίδι αυτό είναι ήδη νικητές. Καμία δυσκολία, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να τους αποτρέψει από το να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να επιδιώκουν ένα καλύτερο μέλλον. Είθε οι κόποι όλων ανταμειφθούν και η προσπάθεια που κατέβαλε ο καθένας ξεχωριστά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εν κατακλείδι ,ο κ .Διευθυντής συνεχάρη τόσο τους εκπαιδευτικούς ,όσο και τις οικογένειες των μαθητών που αδιαλείπτως στάθηκαν αρωγοί των παιδιών στη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…