Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Πολλοί οι μνηστήρες για τον πάγκο της ομάδας

ΑΟΞ: Πολλοί οι μνηστήρες για τον πάγκο της ομάδας

1

Νεότερες πληροφορίες θέλουν το δίδυμο Δέλλα- Στολτίδη να είναι το επικρατέστερο

Πολλά τα ονόματα και οι μνηστήρες για τη θέση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή του ΑΟΞ ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Το δίδυμο Νταμπίζα –Ελευθερόπουλου που φερόταν να έχει προχωρημένες συζητήσεις, έχει διαψευστεί από πηγές της ΠΑΕ, ενώ το σενάριο που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες φέρει το δίδυμο Τραϊανού Δέλλα ως προπονητή και Ιεροκλή Στολτίδη ως τεχνικού διευθυντή.

Ο Δέλλας, ο οποίος έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό, αν είναι τελικά η επιλογή της ΠΑΕ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο προπονητής που την κέρδισε στα μπαράζ, αφού το έκανε τόσο ο Τεννές πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και ο Δέλλας στην πρόσφατη μονομαχία με τον Παναιτωλικό.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Ολυμπιακού και της Κέρκυρας Άρης Στολτίδης που ακούγεται για τεχνικός διευθυντής, δεν έχει κάποια προϋπηρεσία στη συγκεκριμένη θέση, πλην μιας  πολύ μικρής θητείας προ μερικών χρόνων στη Β’ Εθνική με τον Αγροτικό Αστέρα.

Εναλλακτικά του Δέλλα ακούγεται και το όνομα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, που ήταν κόουτς στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και διετέλεσε δύο φορές πέρσι και υπηρεσιακός πρώτος τεχνικός των «πράσινων», ενώ παραμένει στο τραπέζι της διοίκησης και το όνομα του πρώην τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα Σάκη Γιαννίκη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…