Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αγώνες για το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑΜΘ στην Σταυρούπολη

Αγώνες για το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑΜΘ στην Σταυρούπολη

0

Το διήμερο Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Ιουνίου

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Δρόμου Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, αγώνα Ατομικής χρονομέτρησης σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης και τον τοπικό Σύλλογο ΠΗΓΑΣΟ Ξάνθης.

Οι αγώνες θα γίνουν στο νομό Ξάνθης-Δράμας, με εκκίνηση και τερματισμό τον Δαφνώνα. Οι αγώνες περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

-Σάββατο 12 Ιουνίου:  αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών

Ώρα εκκίνησης 12:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 12:00 από το ΔΑΦΝΩΝΑ – Νεοχώρι – προς Παρανέστι – επιστροφή δια της ιδίας οδού και τερματισμός στο ΔΑΦΝΩΝΑ. Οι αποστάσεις ανά κατηγορία αναφέρονται παρακάτω.

ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ : Km. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ 3 km, ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ 4 km, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 6 km, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6 km, ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6 km

ΠΑΙΔΕΣ 13 km, ΝΕΑΝΙΔΕΣ 13 km, ΓΥΝΑΙΚΕΣ 13 km, ΕΦΗΒΟΙ 20 km, ΜΑΣΤΕΡΣ 30 km ΑΝΔΡΕΣ 30 km,

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΏΡΑ 18:00 ΔΑΦΝΩΝΑΣ

-Κυριακή 13 Ιουνίου Α. Αγώνας Αντοχής 102 χλμ. Ανδρών-Εφήβων – 76 χλμ. Μάστερς ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 11:00 η κατηγορία Ανδρών-Εφ, 11:10 οι Μάστερς από την Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά, (επί 2 κύκλους οι Μάστερ-Έφηβοι, επί 3 οι Άνδρες) επιστροφή Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

Β. Αγώνας Αντοχής 50 χιλ. ΠΑΙΔΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση στις 15:00 από την Σταυρούπολη, Δαφνώνας, Νεοχώρι, Παρανέστι, Καπνόφυτο, Χαλέπι, Δρυμιά, Πασχαλιά, Νεοχώρι, Δαφνώνας, Τερματισμός στη Σταυρούπολη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: ΏΡΑ 17:00-17:30

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία δύναμης Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι σε ισχύ για το 2021. Επίσης κάθε αθλητής θα πρέπει να επιδεικνύει στη γραμματεία των αγώνων το δελτίο του μαζί με την Κάρτα Υγείας του. Κανένας αθλητής δεν μπορεί να συμμετέχει αν έχει δελτίο αλλά δεν έχει την κάρτα Υγείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …