Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan 25 – 27 Ιουνίου 2021

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan 25 – 27 Ιουνίου 2021

0

Θα διοργανωθεί στο ξενοδοχείο Αγριάνη

Το Εργαστήρι Τάι Τσι Τσουάν της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης διοργανώνει και σας προσκαλεί στο:4ο Διεθνές Φεστιβάλ Tai Chi Chuan με τίτλο “Δημόκριτος ο Αβδηρίτης της Θράκης’ Φιλοσοφία – η γλώσσα πολιτισμού μεταξύ Δύσης και Ανατολής“.

Το φεστιβάλ αποτελεί μία  διεθνή συνάντηση με την συμμετοχή εκπαιδευτών και φίλων του Τάι Τσι από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια με σκοπό την εκπαίδευση, την ανταλλαγή εμπειριών των μελών της και της γνώσης τους στην κινεζική κινητική πολεμική τέχνη καθώς και την διερεύνηση της μέσω της Φιλοσοφίας με προσέγγιση στο έργο του Δημόκριτου του Αβδηρίτη.

Το τριήμερο Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στους χώρους και τις υπαίθριες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ‘ΑΓΡΙΑΝΗ’ στην Ξάνθη  από τις με έναρξη την Παρασκευή το πρωί και λήξη την Κυριακή το απόγευμα.

Μετά την περσινή αναβολή λόγω του covid-19 και μέσα στο γενικότερο κλίμα και τις συνθήκες που διαμορφώνονται από την πανδημία, το Φεστιβάλ μας προσαρμόζεται και θα λειτουργήσει με την εφαρμογή ασφαλών αποστάσεων και όλων των απαραίτητων κανόνων προστασίας για την εξασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων του καθώς όλο το πρόγραμμα υλοποιείται σε υπαίθριες εγκαταστάσεις .

Περιλαμβάνει σεμινάρια άσκησης στο Τάι Τσι και το Τσι Γκονγκ για όλα τα επίπεδα και διαλέξεις Φιλοσοφίας από ειδικούς, ανοιχτές προς το κοινό. Μία νέα ενότητα προστίθεται φέτος με τίτλο Art moves Tai Chi – Tai Chi moves Art το Σάββατο βράδυ όπου παρουσιάζεται ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με σκοπό να αναδείξει την σύνδεση του Τάι Τσι με τις παραστατικές τέχνες. Αποκορύφωση του φεστιβάλ την Κυριακή το βράδυ όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε επιδείξεις των καλεσμένων και μελών του φεστιβάλ. Όσοι επιθυμούν και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Τάι Τσι ή να εμβαθύνουν τη γνώση τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την διοργανώτρια κα Χατζηπαναγιώτη Έμη στο τηλ. 6977560795 ή με την Γραμματεία της ΦΕΞ στο τηλ. 25410-25421.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …