Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τραυματίστηκαν δύο διακινητές και εννέα μετανάστες σε τροχαίο

Τραυματίστηκαν δύο διακινητές και εννέα μετανάστες σε τροχαίο

0

Το ΙΧ που τους μετέφερε προσέκρουσε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Ένας 5χρονος ανάμεσα στους διακινούμενους

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Γέφυρας Κήπων, ακινητοποιήθηκε στο ύψος του κόμβου Αρδανίου μετά από εκτροπή και πρόσκρουση σε τηλεφωνικό θάλαμο.

Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο διακινητές, καθόσον διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με το παραπάνω όχημα παράνομα τους μη νόμιμους μετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι επιβάτες του οχήματος (διακινητές και διακινούμενοι), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, για νοσηλεία, εκτός κινδύνου, παραμένουν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εννέα μετανάστες/πρόσφυγες και οι δύο διακινητές τους, που επέβαιναν στο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο. Δύο από τους 11 αλλοδαπούς που διακομίστηκαν μετά το ατύχημα στο νοσοκομείο, έχουν κακώσεις στον θώρακα, οι υπόλοιποι, ανάμεσά τους και ένα 5χρονο παιδί, φέρουν ελαφρύτερα τραύματα. Μετά τα εξιτήριά τους, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…