Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεχίζει τις προσπάθειες για Λιμενική Πυροσβεστική σε Καβάλα και Θάσο ο Γ. Πασχαλίδης  

Συνεχίζει τις προσπάθειες για Λιμενική Πυροσβεστική σε Καβάλα και Θάσο ο Γ. Πασχαλίδης  

0

Εν αναμονή της έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος που θα δίνει την δυνατότητα σε εν ενεργεία πυροσβέστες, εφόσον το επιθυμούν, να μεταταχθούν σε πυροσβεστικά πλοία

 

Ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες για την επαναλειτουργία, στελέχωση και έλευση στην Καβάλα προσωπικού και τεχνικών μέσων για το Λιμενικό Πυροσβεστικό Σταθμό. Στόχος του είναι να επισπευστούν οι χρονοβόρες διαδικασίες για την υλοποίηση της λειτουργίας Λιμενικής Πυροσβεστικής στα λιμάνια της Περιφέρειας της Καβάλας και της Θάσου.

Όπως ενημερώνει, «το Πυροσβεστικό Σώμα, με το οποίο έχω στενή συνεργασία εδώ και χρόνια, κατέθεσε πρόταση στο Σ.τ.Ε για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα δίνει την δυνατότητα σε εν ενεργεία πυροσβέστες, εφόσον το επιθυμούν, να μεταταχθούν σε νέες ειδικότητες που αφορούν τη στελέχωση πυροσβεστικών πλοίων. Έτσι, με την έκδοση του σχετικού Π.Δ. θα ανοίξει και ο δρόμος για την έλευση του Πυροσβεστικού πλοίου στην Καβάλα μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, δεδομένης της ύπαρξης ανάλογου ενδιαφέροντος από το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…