Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στο δήμο Μύκης η πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Elizabeth K. Lee

Στο δήμο Μύκης η πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Elizabeth K. Lee

0

Συζήτηση για θέματα ιαματικού τουρισμού και ενίσχυσης της επιστημονικής συμβολής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και της Cosco για βιολογικές καλλιέργειες και μπασμά

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην περιοχή με αφορμή την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2021, την Τρίτη επισκέφθηκε το Δήμο Μύκης η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α στη Θεσσαλονίκη Elizabeth K. Lee.

Σε σχετική ενημερωτική της ανακοίνωση η δημοτική αρχή ανέφερε ότι, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ανάμεσα στην Πρόξενο και στο Δήμαρχο του Δήμου Μύκης. Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι του Δήμου αλλά και αντιδήμαρχοι. Η Πρόξενος αναφερόμενή στις συνθήκες της πανδημίας είπε ότι ήταν αδύνατο να επισκεφτεί το δήμο νωρίτερα. Επίσης δήλωσε, ότι έμεινε ενθουσιασμένη  με το φυσικό τοπίο, που αντίκρισε στον ορεινό όγκο.

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός, πως μπορούν να βρεθούν τρόποι συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και τις Η.Π.Α. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα ανεργίας, μετανάστευσης αλλά και ζητήματα που αφορούν τον ιαματικό τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης αναφέρθηκαν σε ζητήματα καπνού, την ανάδειξη της ποιότητας του καπνού μπασμάς, της βιολογικής καλλιέργειας και γενικά θέματα συνεργασίας επιστημονικής συμβολής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και της εταιρείας cisco.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…