Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στη Νυμφαία ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Στη Νυμφαία ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

0

Μετά το αλαλούμ βρέθηκε στο συνοριακό σταθμό με σκοπό την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών για τη διενέργεια των rapid test

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, επισκέφθηκε την Τρίτη τον μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με βουλευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως σημειώνεται από την πλευρά του Οργανισμού, η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων, προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19, στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό, ειδικά εν όψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Ο κ. Αρκουμανέας δήλωσε: «Το άνοιγμα του τουρισμού και των πυλών εισόδου της χώρας γίνεται οργανωμένα και πάντα βάση του  συνολικού σχεδιασμού. Η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει προτεραιότητα μας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης: Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο Υποδιοικητής Δ’ Σ.Σ. Άγγελος Χουδελούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε «υποσιτισμό» η κτηνοτροφία στην Ξάνθη

«Φυτοζωούν» τα ζώα στο 90% των κτηνοτροφικών μονάδων – Μειώνουν τις μερίδες τροφής οι κτην…