Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σφυρίζει ξανά, δύο χρόνια μετά, το τρένο στην Ξάνθη

Σφυρίζει ξανά, δύο χρόνια μετά, το τρένο στην Ξάνθη

0

Επανέρχονται δύο αμαξοστοιχίες στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη από την Τετάρτη

 

Μετά από 22 μήνες επανέρχεται το τρένο στην Ξάνθη και ξανατίθενται σε λειτουργία οι αμαξοστοιχίες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Αλεξανδρούπολη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοίνωσε την επαναφορά των αμαξοστοιχιών 600 Α και 91 στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, από την Τετάρτη 02.06.2021.

Θυμίζει ότι, η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Πάντως, παρότι η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκδόθηκε σήμερα το πρωί, έως το απόγευμα δεν ήταν δυνατός ο έλεγχος δρομολογίων και η αγορά εισιτηρίων για την Τετάρτη (2/6) κι έπειτα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρένα στην εν λόγω γραμμή διακόπηκαν στα τέλη του Ιουλίου 2019 λόγω των αναγκών συντήρησης και έκτοτε το τρένο δε σφύριξε ξανά στην Ξάνθη, προκαλώντας αναπόφευκτα σοβαρές συνέπειες εγκατάλειψης στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τις εν γένει κτιριακές υποδομές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες εκτέλεσης των δρομολογίων.

Λόγω της μακράς διακοπής λειτουργίας των τρένων χάθηκε και η όποια (μικρή πια στην περιοχή) σχέση των πολιτών με τις αμαξοστοιχίες, που αποτελούσαν έναν ασφαλή και οικονομικό τρόπο μετακίνησης στην περιοχή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…