Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή σε επιχείρηση αναψυχής της Δράμας

Πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή σε επιχείρηση αναψυχής της Δράμας

0

Για την εξυπηρέτηση 30 όρθιων πελατών

 

Παραβίαση για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς την τήρηση των μέτρων επιβλήθηκε σε επιχείρηση της Δράμας. Συγκεκριμένα, στην Δράμα πραγματοποιήθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ πρόστιμο σε νόμιμο εκπρόσωπο επιχείρησης αναψυχής, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση 30 όρθιων πελατών.

Ως προς τους αστυνομικούς ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων, την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 74.571 έλεγχοι, από τους οποίους οι 10.556 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 351 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 5 συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • 284 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 36 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 54 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 53 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 4 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 13 παραβάσεις και 5 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…