Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προετοιμάζεται η ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς

Προετοιμάζεται η ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς

0

Εγκρίνεται η ένταξη της πράξης για την ανάπλαση και τη διαμόρφωση οδών και κόμβων στην Οικονομική επιτροπή που συνεδριάζει την Τετάρτη

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, και ώρα 09:30 συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εξέταση της από 11-05-2021 Ένστασης της εταιρείας «Οργανοτεχνική Α.Ε.» κατά της απόφασης 132/05-05-2021 της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του Συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο « Συντονισμός και υλοποίηση δράσεων Δήμου Ξάνθης στο έργο: Business Excellence in tourism (exceltour)»
  2. Έγκριση σύναψης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της «Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης» και του Δήμου Ξάνθης, ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του και ορισμός εκπροσώπου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης υλοποίησης & Εξουσιοδότηση του Δήμαρχου Ξάνθης
  3. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης πράξης με τίτλο: «Ανάπλαση και διαμορφώσεις οδών και κόμβων ευρύτερης περιοχής Δημοτικής Αγοράς»
  4. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης υπηρεσίας με τίτλο: «Συμβουλευτικές – υποστηρικτικές υπηρεσίες για την ολοκλήρωση της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στον οικισμό παλιννοστούντων ομογενών στην Εκτενεπόλ»
  5. Έγκριση της με αριθμό 7/2021 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας», σχετικά με την έγκριση της 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021
  6. Αποδοχή των όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΩΝΙΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ»
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…