Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Περιστολή της πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο Αρριανών για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου

Περιστολή της πρωτοβάθμιας υγείας στο δήμο Αρριανών για τη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου

0

Ο δήμαρχος ζητά να λειτουργήσει το ιατρείο Πάσσου και να αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία του περιφερειακού ιατρείου Αρριανών

 

Την θετική είδηση της έναρξης λειτουργίας εμβολιαστικού κέντρου στο δήμο Αρριανών και συγκεκριμένα στο περιφερειακό ιατρείο Φιλλύρας, διαδέχθηκε η εξέλιξη της αναστολής λειτουργίας του ιατρείου του οικισμού.

Το θέμα ανάδειξε σε επιστολή του προς τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Αμέτ Ριτβάν, ο οποίος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι «θα διακοπεί η εξυπηρέτηση του κοινού τόσο στο ιατρείο της Φιλλύρας όσο μερικώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρριανών, το οποίο σύμφωνα με ενημέρωσή μας θα λειτουργεί μόνο για μια ημέρα την εβδομάδα».

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος, «οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποτελούν σημαντικότατο πυλώνα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η λειτουργία τους είναι απαραίτητη και αναγκαία για κάθε πολίτης της χώρας» και ζητά να προβλεφθεί η λειτουργία ενός ιατρείου σε γειτονικό οικισμό (Ιατρείο Πάσσου) και να εξασφαλιστεί η καθημερινή λειτουργία και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρριανών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μήνυμα κοινού αγώνα εκπέμπουν σωματεία και σύλλογοι με αφορμή την Πρωτομαγιά [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης στις 10:00 με ομιλίες, ανάγνωση το…