Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Με τιμές ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λυκοδρόμιο

Με τιμές ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λυκοδρόμιο

0

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Τρίπολης και Πάσης Λιβύης, κ. Θεοφύλακτου η διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τρίπολης και Πάσης Λιβύης του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας κ. Θεοφύλακτου, του  Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, Αρχιμανδριτών και Κληρικών της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου, το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μαΐου 2021 στον Ιερό Ναό Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λυκοδρομίου Ξάνθης, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων,  παρουσία των κατοίκων και φίλων του χωριού.

Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νικόλαος Εφραιμίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σταυρούπολης, ο Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Απόστολος Ελευθεριάδης, οι Εκλεγμένοι Αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης: Σάββας Μελισσόπουλος, Ιωάννης Παπαχρόνης και Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελισάβετ Παυλίδου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αφεντούλης Τσακιρίδης και Μιχάλης Σπανίδης, καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σταυρουπόλεως Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Το συναπάντημα της Μνήμης και της Πίστης έκλεισε με μια απλή, σεμνή και λιτή χειρονομία σεβασμού και αναγνώρισης στα Πρόσωπα των Δύο Αρχιερέων και του Αρχιμανδρίτη Θεοφίλου Γκαράνη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Λυκοδρομίου  με ένα απλό  αναμνηστικό δημιούργημα ως αντίδωρο της αγάπης.

Το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 ανήμερα της Εορτής, τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τρίπολης και Πάσης Λιβύης κ. Θεοφύλακτου. Παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής δημοτικής παρατάξεως Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε θερμά τις επιχειρήσεις της Αγοράς που στέκονται αρωγοί  στις δράσεις του και ιδιαίτερα τους Νικόλαο Εφραιμίδη και Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μηδενική ανοχή στην ενδοοικογενειακή βία

Το μήνυμα της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης με ομιλητή τον δικαστή του ΕΔΑΔ Ιω…