Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μ. Τσέπελης: Συνοδοιπόροι της ομάδας μας, ο καθένας με τον τρόπο του, όλοι οι Ξανθιώτες

Μ. Τσέπελης: Συνοδοιπόροι της ομάδας μας, ο καθένας με τον τρόπο του, όλοι οι Ξανθιώτες

0

Επιστολή του Δημάρχου σε Χρυσοχοΐδη, Καραμαλάκη, Αυγενάκη και Μαυρωτά με έκκληση να αποκλειστούν αντιαθλητικές συμπεριφορές στο κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό

Λίγες ώρες πριν τον σημαντικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας, απέναντι στον Ιωνικό, που στην ουσία θα κρίνει το θέμα της ανόδου στη Superleague ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, τον υφυπουργό και τον Γ.Γ. Αθλητισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί ο αποκλεισμός αντιαθλητικών συμπεριφορών στο γήπεδο. Όπως σημειώνει, «παρόλο που θεωρούμε ότι η ομάδα του Ιωνικού δεν υιοθετεί πρακτικές αντιαθλητικής συμπεριφοράς, βίας και εξωγηπεδικής παράνομης συμπεριφοράς, ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προαναγγέλλονται τέτοιου είδους δράσεις. Η λήψη μέτρων, για την ασφαλή μετάβαση, διαμονή στην Αθήνα και παραμονή στο γήπεδο της ομάδας της Ξάνθης, όπως και για την πιστή εφαρμογή και τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου με πρόσβαση μόνο όσων έχουν το δικαίωμα να εισέρχονται και να βρίσκονται στην αθλητική εγκατάσταση κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, είναι αυτονόητη ενέργεια, σε μια ευνομούμενη πολιτεία, που επιβάλει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι».

Καταλήγει λέγοντας, «αυτό που ζητώ ως δημοτική αρχή είναι να διασφαλίσετε τόσο τον σεβασμό της κουλτούρας που έχει η ομάδα της πόλης μου να αγωνίζεται με ήθος όσο και την προστασία των αθλητών, και είμαι βέβαιος ότι θα το πράξετε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…