Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καταγγελίες και μηνύσεις του ΑΟΞ για κλίμα τρομοκρατίας στη Ρόδο

Καταγγελίες και μηνύσεις του ΑΟΞ για κλίμα τρομοκρατίας στη Ρόδο

0

Σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή η ξανθιώτικη ομάδα

Με τη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη ο ΑΟΞ στη δεύτερη αγωνιστική των play off, βρέθηκε πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή στη Νίκαια, στο ντέρμπυ μεταξύ των δύο ομάδων, θα κριθεί η πρωτιά της κατηγορίας και ποια ομάδα θα ανέβει στην SUPERLEAGUE 1 απευθείας και ποια θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ. Με νίκη η Ξάνθη θα βρεθεί στην κορυφή ενώ στη συνέχεια έχει στο πρόγραμμα δύο αγώνες στο γήπεδό της με Εργοτέλη και Λεβαδειακό. Μεγάλη νίκη ήταν και αυτή του Εργοτέλη εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού, που σε συνδυασμό με την νίκη του ΑΟΞ, ανέβασε την ξανθιώτικη ομάδα στη δεύτερη θέση, που έως τώρα κατείχε ο Λεβαδειακός.

Όμως, μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι της ξανθιώτικης ομάδας έκαναν πρωτοφανείς καταγγελίες για τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν οι ροδίτες, για βεγγαλικά και μολώτοφ που έπεσαν έξω από το ξενοδοχείο, ακόμα και για απόπειρα δηλητηριασμού τους (!), ενώ ο Team Manager της ομάδας Κώστας Τσαλίκης προχώρησε και σε μηνύσεις!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, το βράδυ της Τρίτης, έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα βρέθηκαν κάποιοι άγνωστοι που έριξαν βεγγαλικά και μολότωφ – μπουρλότα με σκοπό να ξυπνήσουν οι παίχτες και να δημιουργηθεί αναστάτωση. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσικό αναστατώθηκαν και φοβήθηκαν καθώς δεν έχουν αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να κοιμηθούν. Όχι πως οι Έλληνες έμειναν αδιάφοροι αλλά κατάλαβαν το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στο γήπεδο.

Την ώρα άφιξης στο γήπεδο, στην είσοδο, περίμεναν συγκεντρωμένα 50-60 άτομα τα οποία επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να χειροδικήσουν τα μέλη της αποστολής και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν το κατάφεραν οφείλεται στην παρέμβαση 2-3 ανθρώπων. Το αποκορύφωμα ήταν ότι τα νερά τα οποία προσφέρουν παραδοσιακά οι γηπεδούχοι προς τους φιλοξενούμενους είχαν μικρές τρύπες πάνω στα καπάκια, τρύπες που προήλθαν από βελόνα ένεσης. Η ομάδα της Ξάνθης έχει δώσει τα τρυπημένα μπουκάλια για εργαστηριακές εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματα.

Μετά από όλα αυτά ο Team Μanager Κώστας Τσαλίκης πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για να καταγγείλει τα παραπάνω γεγονότα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει προανακριτική εξέταση.

MVP ο Καπνίδης

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι της Ξάνθης ανέδειξαν MVP του αγώνα τον “χρυσό” σκόρερ του διπλού στην Ρόδο, Αντώνη Καπνίδη!

Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός στράικερ που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, σκόραρε το 6ο προσωπικό του τέρμα για φέτος. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως όπως και με τον Διαγόρα και στα υπόλοιπα 4 ματς που σκόραρε ο Καπνίδης η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε! Αυτές ήταν στις νίκες με 1-0 επί των Ιωνικού, Τρικάλων και Διαγόρα, στη νίκη με 2-1 επί του ΟΦ Ιεράπετρας ενώ σκόραρε και δύο φορές στη νίκη με 4-0 επί της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Διαγόρας – Ξάνθη 0-1

Χανιά – Ιωνικός  1-0

Λεβαδειακός – Εργοτέλης  0-1

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…