Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη διακινητών σε Ροδόπη και Έβρο

Καταδίωξη διακινητών σε Ροδόπη και Έβρο

0

Προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης τρεις  διακινητές, δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο Κοπτερό Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές ελληνικής υπηκοότητας , διότι εντόπισαν τον έναν να οδηγεί αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα συνεργός, με το οποίο μετέφερε παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες προηγουμένως δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Επισημαίνεται επίσης ότι η γυναίκα στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ όταν ακινητοποίησε το όχημα που οδηγούσε επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο έχει δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Μάρτιο σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…