Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η τεράστια εκτός έδρας νίκη ανέβασε τον ΑΟΞ στην κορυφή

Η τεράστια εκτός έδρας νίκη ανέβασε τον ΑΟΞ στην κορυφή

0

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα κρίνουν την άνοδο

Μία ψυχωμένη Ξάνθη πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη την Κυριακή επί του Ιωνικού και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, παίρνοντας έτσι ισχυρό προβάδισμα για την απευθείας άνοδο στην SUPELREAGUE 1.

Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, ο ΑΟΞ βρίσκεται πρώτος, πετώντας από την 1η στην 3η θέση τον Ιωνικό, καθώς ο Λεβαδειακός που συνέτριψε τον Διαγόρα (4-0), τον «έπιασε» τους 47 βαθμούς και επί του παρόντος «έχει» τη μεταξύ τους ισοβαθμία λόγω καλύτερης επίθεσης.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση της Κυριακής τα σημείωσε ο Βέρκερ στο 24′ με προβολή και ο Θ. Παπάζογλου με κεφαλιά στο 70′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της επιτυχίας της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ που παραμένει αήττητη επί των ημερών του για 15ο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με α’ βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας), β’ βοηθό τον Ηλία Αλεξέα (ΕΠΣ Μεσσηνίας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Μαλουτά (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Παπαγεωργίου (79′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιασέ), Μουμίν, Κουιρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (45+’ λ.τρ. Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Έμπερτ (74′ Καπνίδης), Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Παπάζογλου Θ.

Στα άλλα δύο ματς ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-0 των Χανίων και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Ως εκ τούτου στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα έχουμε μάχη τεσσάρων ομάδων για την άνοδο, ήτοι Ξάνθη, Λεβαδειακός, Ιωνικός και Εργοτέλης.


Αποτελέσματα play off – 3η αγωνιστική

Ιωνικός-Ξάνθη 0-2

Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου 4-0

Εργοτέλης-Χανιά 2-0


Η βαθμολογία των Play-Off

Ξάνθη 48

Λεβαδειακός 47

Ιωνικός 47

Εργοτέλης 45

Χανιά 39

Διαγόρας Ρόδου 30


Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών

4η Αγωνιστική – 16 Μαΐου 2021

Διαγόρας – Ιωνικός

Ξάνθη – Εργοτέλης

Λεβαδειακός – Χανιά

5η Αγωνιστική – 19 Μαΐου

Ιωνικός – Εργοτέλης

Ξάνθη – Λεβαδειακός

Χανιά – Διαγόρας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …