Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη νίκησε τον Διαγόρα Ρόδου και βλέπει κορυφή!

Η Ξάνθη νίκησε τον Διαγόρα Ρόδου και βλέπει κορυφή!

0

Μεγάλη μέρα για τον ΑΟΞ που επικράτησε με 0-1, ενώ ξεπέρασε τον Λεβαδειακό και μείωσε σε δύο βαθμούς την απόσταση με τον Ιωνικό, που είναι πρώτος

 

Μεγάλη μέρα ήταν η σημερινή για την ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε με 0-1 τον Διαγόρα Ρόδου και με βάση τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων στα play off, περνά τον Λεβαδειακό και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τον Ιωνικό που είναι πρώτος.

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε την πολυπόθητη νίκη κατά του Διαγόρα με 1-0, και είδε τους αντιπάλους της στην μάχη για την άνοδο να χάνουν. Ο Ιωνικός ηττήθηκε στα Χανιά από τους Κρητικούς με 1-0 και ο Λεβαδειακός μέσα στην έδρα του από τον Εργοτέλη επίσης με 1-0.

Τη μεγάλη νίκη για την Ξάνθη σφράγισε ο Αντώνης Καπνίδης στο 74’ με κεφαλιά. Σημαντική φάση έχασαν οι γηπεδούχοι στο 20′ με τον Δημήτρουλα, να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ίτσο.

Η Ξάνθη πλέον με 45 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και ακολουθεί ο Λεβαδειακός με 44. Πρώτος με 47 βαθμούς παραμένει ο Ιωνικός. Θυμίζουμε πως στην Super League 1 ανεβαίνει ο πρώτος απευθείας και ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον προ τελευταίο της Super League 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Δημήτρουλας (85′ Τσιαντούλας), Κωστούλας (77′ Αλάεθ), Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (68′ Λινάρδος), Σμυρλής (68′ Νάτσης), Γεωργίου (77′ Κονέ), Μπαστακός.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Πέτροβιτς (66′ Σιατραβάνης), Τζούρμαν (66′ Ντίνας), Τσαμούρης (46′ Καπνίδης), Μπριλάντε, Δημούτσος (46′ Παντελιάδης), Τάτος, Βέρκερ, Θ. Παπάζογλου, Μικελτάντζε (78′ Έμπερτ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…