Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Τόπο στα νιάτα

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Τόπο στα νιάτα

0

Ο σύλλογός μας διανύει τον 34ο χρόνο της λειτουργίας του. Όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκε με μοναδικό στόχο, τη σωστή εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης σε νεαρούς αθλητές. Τα κατάφερε πολύ καλά, βάσει των αποτελεσμάτων.

Πολλά παιδιά που έμαθαν μπάσκετ στην ακαδημία μας, παίζουν σε υψηλό επίπεδο αυτή την στιγμή.

Η ουσιαστική στροφή προς την ανάπτυξη παικτών έγινε το 2003, με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ηλία Σπυριδόπουλο, που άφησε το στίγμα του, στην πορεία του συλλόγου, ιδρύοντας την ακαδημία μας.

Παράλληλα, πέτυχε μεγάλες διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων, μέσα από την ανάδειξη παιδιών που εκπαιδεύτηκαν στο φυτώριο.

Οι επόμενοι πρόεδροι, όπως ο Ιωάννης Σαββουλίδης κι εγώ, σημερινή πρόεδρος, συνεχίζουμε το έργο του προκατόχου μας.

Τα χρόνια περνάν, καθώς υπάρχουν στον σύλλογο προπονητές από το 2003 και νωρίτερα, που εργάσθηκαν με αυταπάρνηση, καθιστώντας τον Αρίωνα πολύ ψηλά στο μπασκετικό στερέωμα.

Η σημερινή διοίκηση έχει θέσει ως στόχο, εκτός από την εξέλιξη της υποδομής και την προαγωγή νέων προπονητών, ώστε η συνέχεια της εξαίρετης πορείας του συλλόγου, να έχει μέλλον.

Πρέπει να ετοιμαστούν νέοι προπονητές, για να συνεχίσουν το έργο των εμπειρότερων.

Στα πλαίσια αυτά, ο Αρίων προσέλαβε πριν δύο χρόνια τον Μιχάλη Σιδηρόπουλο έναν νέο άνθρωπο, ως προπονητή στην Ακαδημία αλλά και ως βοηθό προπονητή της παιδικής και εφηβικής ομάδας.

Η επιλογή αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη, χάρη στην άριστη επιστημονική του κατάρτιση, η οποία τείνει εμπλουτιζόμενη, αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης διάθεσης για δουλειά, γεγονός που επιβεβαιώνει ο υπεύθυνος κόουτς, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Επίσης, σύντομα θα προσληφθούν στον σύλλογο κι άλλοι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι σπούδασαν σε άλλο αντικείμενο, όπως στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, για την ορθή τήρηση των βιβλίων και των αυξημένων γραμματειακών υποχρεώσεων.

Γίνεται απολύτως σαφές ότι Ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ κάνει πράξη τη ρήση, “τόπο στα νιάτα”, με την άμεση και σωστή καθοδήγηση των εμπειρότερων.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…