Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Επανεκκίνηση γεμάτη αισιοδοξία

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Επανεκκίνηση γεμάτη αισιοδοξία

0

Τη Δευτέρα η πρώτη μέρα προπονήσεων της ακαδημίας

Πολλή συγκίνηση, χαμόγελα, έκδηλη αγάπη, προς τους μικρούς αθλητές μας, με αμοιβαία αισθήματα. Ας ελπίσουμε, να μην στερηθούν ξανά  τα παιδιά, το υπέρτατο αγαθό της άθλησης.

Οι πρώτες εντυπώσεις των προπονητών μας, εξαιρετικές. Κάποια παιδάκια ψήλωσαν, κάποια έχασαν βάρος, κάποια δεν σταμάτησαν να γυμνάζονται ούτε μια μέρα και δυνάμωσαν. Το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι προπονητές μας, ενωμένοι και αισιόδοξοι για την συνέχεια, αποφασίσαμε η παιδική μας ομάδα, όσο και η εφηβική, να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα που θα προκηρυχθεί, παρόλα τα προβλήματα των πανελλαδικών εξετάσεων, ώστε να μην στερήσουμε από κανένα παιδί τη χαρά. Επίσης ανακοινώνουμε, κατανοώντας των δυσκολιών που άφησε η πανδημία, τη συμμετοχή κάθε παιδιού, χωρίς συνδρομή, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξής μας στην οικογένεια κάθε αθλητή. Για τους παίδες και εφήβους μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές μας για την ανιδιοτελή και αδιαμαρτύρητη όσο και άοκνη προσφορά τους, στο εγχείρημα της ομαλής επανέναρξης.

Οι οικογένειες στα δύσκολα φαίνονται πόσο δεμένες είναι, μία τέτοια είναι και αυτή του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …