Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ενημερώσεις για τη λειτουργία ολοήμερων νηπιαγωγείων στην Ξάνθη

Ενημερώσεις για τη λειτουργία ολοήμερων νηπιαγωγείων στην Ξάνθη

0

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης με ανακοίνωσή της, ενημερώνει

1.τους γονείς των μαθητών που ανήκουν χωροταξικά στην περιοχή του 8ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης (Χρύσα) ότι από τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα φοιτήσουν όλοι οι μαθητές στο Νηπιαγωγείο αυτό και δεν θα μεταφερθούν υποχρεωτικά οι πλεονάζοντες σε άλλα Νηπιαγωγεία. Επιπλέον, θα λειτουργήσει τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος, για τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, σε αίθουσα του Η’ Παιδικού Σταθμού (περιοχή Χρύσας).

2.τους γονείς των μαθητών που ανήκουν χωροταξικά στην περιοχή του 12ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης ότι από τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα λειτουργήσει τμήμα Ολοήμερου Προγράμματος για τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών σε αίθουσα του Δ’ Παιδικού Σταθμού (οδό Βενιζέλου).

3.Όσοι γονείς επιθυμούν τη μετεγγραφή των παιδιών τους στα εν λόγω Νηπιαγωγεία, λόγω της λειτουργίας Ολοήμερων τμημάτων, θα μπορούν ως τις 10 Ιουνίου 2021 να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στα Νηπιαγωγεία που έχουν εγγραφεί έως σήμερα.

«Εν κατακλείδι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου Ξάνθης για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στο αίτημά μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για τον καλύτερο προγραμματισμό του Σχολικού Έτους 2021-2022, με μοναδικό σκοπό το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα για τα παιδιά της περιοχής ευθύνης μας», σημειώνει η διευθύντρια κ. Εύη Στυλιανίδου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρίκη στα Άβδηρα με φόλες σε ανυπεράσπιστα ζώα

Επενέβησαν κάτοικοι του χωριού με ενέσεις ατροπίνης αλλά δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν το μο…