Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο: Ξάνθη- Παναιτωλικός 2-1!

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο: Ξάνθη- Παναιτωλικός 2-1!

0

Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο από τους Ακρίτες – Νέο ραντεβού για τις δύο ομάδες στη ρεβάνς της Κυριακής

 

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο βρίσκεται η Ξάνθη μετά τη νίκη-ανατροπή στο πρώτο ματς των μπαραζ με τον Παναιτωλικό νωρίτερα σήμερα στα Πηγάδια.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν το 0-1 με γκολ του Βέργου, ωστόσο η ομάδα της Ξάνθης, επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη των ξανθιωτών με το γκολ του Έμπερτ στο 52’ και του Μικελτάτζε στο 71’.

Η Ξάνθη έφτασε επίσης, κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τους Έμπερτ στο 39′, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και τον Ντίνα στο 43′, με τον Κνετ να αποκρούει. Στο δεύτερο ημίχρονο, δυνατή, αλλά άκαρπη ήταν η προσπάθεια του Βέρκετ στο 78’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ αλλά και των Καπνίδη και Στάθη στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους, που δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά για τη ρεβάνς την Κυριακή (30/05, 19:30), που θα κρίνει και την οριστική κατάταξη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (34′ Μικελτάτζε), Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θυμιάνης (69′ Τεσίγια), Δημούτσος, Έμπερτ, Σιατραβάνης (87′ Στάθης), Ντίνας (69′ Σχρόιεν), Παπάζογλου Θ. (87′ Καπνίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (86′ Βάντερσον), Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντιγκά (86′ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόζα (63′ Ταχάρ), Ντουάρτε (74′ Αριγίμπι), Βέργος (74′ Ματσόλα).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…