Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ευκαιρία ανόδου για την Ξάνθη: Νίκησε Λεβαδειακό!

Ευκαιρία ανόδου για την Ξάνθη: Νίκησε Λεβαδειακό!

0

Επικράτησε 1-0 κατά των Βοιωτών με γκολ του Έμπερτ. Ο Ιωνικός εξασφάλισε την άνοδο στην Super League με ανατροπή 2-1 στο γήπεδο της Νεάπολης του Εργοτέλη

 

Δυναμικό φλερτ με την άνοδο ξεκίνησε η ομάδα της Ξάνθης που κέρδισε στα Πηγάδια τον Λεβαδειακό και εξασφάλισε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στη Superleague μέσω των μπαράζ σε διπλά ματς με τον Παναιτωλικό.

Η Ξάνθη που επικράτησε με 1-0 και χρυσό γκολ του Έμπερτ παίρνει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague2, ενώ ο Ιωνικός πρώτος πλέον στη βαθμολογία εξασφάλισε την άνοδο στην Super League με ανατροπή 2-1 στο γήπεδο της Νεάπολης του Εργοτέλη.

Παιχνίδι για γερά νεύρα και με πολλά να διακυβεύονται ήταν το ματς στο γήπεδο της Ξάνθης κατά του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League 2.

Τα χαμόγελα ήρθαν στο 75’ όταν με κεφαλιά του Σιατραβάνη, ο Έμπερτ σούταρε μέσα από την περιοχή και έφερε το πολυπόθητο γκολ στην ξανθιώτη ομάδα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδης (64′ Θυμιάνης), Τ. Παπάζογλου (49′ Δημούτσος), Τζούρμαν, Βέρκετ, Έμπερτ, Ντίνας, Τάτος (64′ Σχρόιγεν), Καπνίδης (49′ Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε (28′ Σιατραβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Μύγας, Δημόπουλος (39′ λ.τρ. Μεχία), Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίλι, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Πολέτο, Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…