Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Δύο προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Δύο προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

0

 

Αιτήσεις έως τις 17 Μαΐου

 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Ενοποίηση σημείων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος Αβδήρων και Πόρων» της πράξης «Ανάδειξη συμπληρωματικών αρχαιολογικών

χώρων Αβδήρων». Οι  προσλήψεις είναι για χρονικό διάστημα 4 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών 2 4 μήνες Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη

διεύθυνση efaxan@culture.gr.

β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ Τ.Κ. 670 61 υπόψη κ. Ε. Κοβουσιάδου (τηλ. επικοινωνίας: 25410.51003) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 11 /05/2021 έως 17/05 /2021).

 

 

dimarxio avdiron

Δύο εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Αβδήρων

 

Υποβάλλονται αιτήσεις

 

Ο Δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Αναλυτικά οι θέσεις:

 

Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
301 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΒΔΗΡΑ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (JCB) 8 μήνες 1
302 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ ΑΒΔΗΡΑ ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 8 μήνες 1

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ, ΓΕΝΙΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΤΚ 67064, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κ. Γκοβέση Γεωργίου και κας Κοτσάνη Αναστασίας (τηλ. επικοινωνίας: 2541352517-516-509).

 

Προκήρυξη για 301 θέσεις (3 στην Ξάνθη) στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ενός (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών έτους 2021.

Οι θέσεις για την Ξάνθη κατανέμονται στον παρακάτω πίνακα:

 

ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Π.Υ.Σ. Ξάνθης ΔΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 2
Π.Υ.Σ. Ξάνθης ΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ 1

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) www.statistics.gr όπου, σε εμφανές σημείο, θα υπάρχει η ένδειξη «Αίτηση για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, για τις ανάγκες των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021». Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους σε ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας χρήση των κωδικών TAXISnet ή του e-mail τους. Μετά την επιτυχή εγγραφή, ανοίγει η φόρμα καταχώρισης των βασικών στοιχείων ταυτότητας των ενδιαφερομένων καθώς και των επιπλέον στοιχείων τους όπως τίτλοι σπουδών, λοιπά απαιτούμενα προσόντα, επιδιωκόμενες θέσεις κατά σειρά προτίμησης, βαθμολογούμενα κριτήρια, κατάλογος συνημμένων δικαιολογητικών, όπως αυτά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης του ΑΣΕΠ με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ .

Εφόσον οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώσουν πλήρως και ορθά τα ανωτέρω στοιχεία, στην ηλεκτρονική φόρμα, θα προχωρήσουν στην αποθήκευση και εκτύπωση της αίτησης, την οποία θα πρέπει να υπογράψουν και να αποστείλουν ταχυδρομικά, μαζί με όλα τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που θα έχουν δηλώσει, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.ΣΤΑΤ., Πειραιώς 46 & Επονιτών, Πειραιάς Τ.Κ. 18510, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης (τηλ. επικοινωνίας: 2131353072, 2131353071, 2131353069). Επισημαίνεται ότι δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις που δεν έχουν συμπληρωθεί με την ανωτέρω διαδικασία, μέσω της ιστοσελίδας της

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα 2.900 ανέργων

 

Όλες οι λεπτομέρειες

Η διάρκεια του νέου προγράμματος είναι 12 μήνες

 

Από την Δευτέρα 10 Μαΐου και ώρα 13:00 ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες».

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 15:00.

Η διάρκεια του νέου προγράμματος είναι 12 μήνες.

Ο στόχος της δράσης, είναι η προώθηση στην αυτοαπασχόληση 2.900 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στις γυναίκες, καθώς 60% των δικαιούχων θα είναι άνεργες γυναίκες.

Το ποσό ενίσχυσης των νέων επιχειρήσεων ανέρχεται σε 14.800 € και καταβάλλεται σε τρεις δόσεις ως εξής:

1η δόση 4.000 ευρώ, μετά την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ

2η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του α’ εξάμηνου από την έναρξη της επιχείρησης

3η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του β’ εξάμηνου από την έναρξη της επιχείρησης

Δικαιούχοι της δράσης είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης, στην οποία περιλαμβάνεται πρόταση επιχειρηματικού σχεδίου.

Η αίτηση χρηματοδότησης  υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην διεύθυνση https://www.ependyseis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδες www.oaed.gr

 

 

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα β’ επιχειρηματικής ευκαιρίας για 3.000 ανέργους

 

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ανασχεδιασμένο «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας» για 3.000 ανέργους, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία και στις γυναίκες. Σκοπός του προγράμματος είναι να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους διέκοψαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα εντός του διαστήματος 01.01.2012 έως 31.10.2020 να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση και να επανενταχτούν στην αγορά εργασίας.

Η επιχορήγηση διαρκεί 12 μήνες, με 3μηνη δέσμευση και το ποσό επιχορήγησης κυμαίνεται από 12.000 € (για ατομική επιχείρηση) έως 24.000 € (για επιχείρηση με τρεις δικαιούχους εταίρους). Μετά την ολοκλήρωση της 3μηνης δέσμευσης, η διάρκεια μπορεί να επεκταθεί κατά 12 μήνες και το συνολικό ποσό της επιχορήγησης θα κυμανθεί από 20.000 € έως 36.000 €, κατόπιν αίτησης.

Δικαιούχοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι που πληρούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– έχουν διακόψει την επιχειρηματική δραστηριότητα από 1/1/2012 έως 31/10/2020 (αντί για 1/1/2012-6/8/2018 που ίσχυε)

-δεν έχουν μεταβιβάσει την επιχείρησή τους ή το μερίδιό τους σε επιχείρηση η οποία ανήκε σε συζύγους ή πρόσωπα α’ ή β’ βαθμού συγγένειας

– δεν έχουν ασκήσει οποιαδήποτε επαγγελματική/επιχειρηματική δραστηριότητα από 1/11/2020 έως τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης και

– έχουν καταβάλει στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας τη μηνιαία εισφορά ύψους 10 ευρώ για τουλάχιστον ένα έτος ή να την έχουν ρυθμίσει και να είναι ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthpoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

2 εποχικές προσλήψεις στον δήμο Μύκης

Ο δήμος Μύκης προκήρυξε δύο θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,…