Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ έως αύριο στο δήμο Ξάνθης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ έως αύριο στο δήμο Ξάνθης

0

Η 2η διανομή του προγράμματος πραγματοποιείται με τη μέθοδο drive-through

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η διανομή προϊόντων στήριξης σε οικονομικά ασθενέστερους μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ στο δήμο Ξάνθης. Η 2η διανομή ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί στους δήμους Μύκης και Αβδήρων, ενώ ολοκληρώνεται την Παρασκευή και στο δήμο Τοπείρου.

Aπό 10-28 Μαϊου 2021, πραγματοποιείται η 2η διανομή 2021 του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) της Κ.Σ. ‘’ΣΤΗ-ΡΙΖΩ’’ Π.Ε. Ξάνθης.

Η διανομή πραγματοποιείται με τη μέθοδο drive-through και διανέμονται τα προϊόντα: ελαιόλαδο, αλεύρι, φακές, ζυμαρικά, ζάχαρη, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, βόειο κρέας, φέτα, ρύζι, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, μήλα, σαπούνι, γραβιέρα, πελτές ντομάτα, κοτόπουλο και φασόλια.

Οι ωφελούμενοι σε όλους του Δήμους προσεγγίζουν σημείο διανομής που τους υποδεικνύεται μέσω sms, αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου:

-Να μην αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

-Να διέρχονται από «στάσεις» όπου θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει, (και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του ιδίου με κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου  με βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Η Εξουσιοδότηση εάν δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του), και θα συλλέγεται η υπογραφή τους υποδεικνύοντας ταυτόχρονα τους υπαλλήλους της εταιρείας διανομής  πού να τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος). Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον χώρο του σημείου διανομής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εαρινή σπορά φυτικών ειδών στο Δέλτα Έβρου για τη νανόχηνα

Η δράση περιλάμβανε σπορές συγκεκριμένων φυτικών ειδών σε υποβαθμισμένες αγροτικές εκτάσει…