Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Με το ένα πόδι στην Superleague 1 αν νικήσει την Κυριακή στα Πηγάδια τον Εργοτέλη

ΑΟΞ: Με το ένα πόδι στην Superleague 1 αν νικήσει την Κυριακή στα Πηγάδια τον Εργοτέλη

0

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Νίκη θέλει απεγνωσμένα ο ΑΟΞ την Κυριακή (14:45, ΕΡΤ 3) στα Πηγάδια, όπου υποδέχεται τον Εργοτέλη για την 4η και προτελευταία αγωνιστική των Play offs της Super League 2, μια νίκη που μπορεί να τον φέρει ακόμα και απευθείας στην πρώτη κατηγορία, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Αν ο ΑΟΞ κερδίσει τον Εργοτέλη, θα φτάσει τους 51 βαθμούς, κι αν ο Λεβαδειακός ηττηθεί από τα Χανιά και μείνει στους 47, είναι προφανές ότι δεν θα μπορεί να φτάσει τον ΑΟΞ ούτε με νίκη στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική.

Αντιστοίχως, 47 βαθμούς έχει αυτήν την στιγμή και ο Ιωνικός. Αν δεν κερδίσει στη Ρόδο, είτε θα μείνει στους 47 είτε το πολύ θα πάει στους 48 βαθμούς, αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, δεν θα προλαβαίνει να πιάσει τον ΑΟΞ αφού η Ξάνθη με τη νίκη της στη Νίκαια έχει πλεονέκτημα έναντι του Ιωνικού σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Λεβαδειακό γιατί τυπικά, αν φέρει ισοπαλία και πάει στους 48 βαθμούς, θα μπορεί με νίκη την τελευταία αγωνιστική να πιάσει τον ΑΟΞ στους 51 βαθμούς και σε αυτήν την ισοβαθμία θα έχουμε από μια νίκη για κάθε ομάδα και μια ισοπαλία, οπότε θα μετρήσει το ακριβές σκορ και τα επόμενα κριτήρια.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, προϋπόθεση για να πανηγυρίσει από την Κυριακή η Ξάνθη την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να κερδίσει. Και σε κάθε περίπτωση, η τύχη της ομάδας πλέον βρίσκεται στα χέρια της, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στη Νίκαια.

Η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της την Πέμπτη, όπου ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης της ομάδας (αερόβιο τρέξιμο, νευρομυική συναρμογή, passing game, 5 εναντίον 2), έδωσαν τις οδηγίες στους ποδοσφαιριστές στις ασκήσεις τακτικής που ακολούθησαν. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Γκαρσία, Βασίλεφ και Αλή.

Διαιτητής του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play offs ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας) με α’ βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), β’ βοηθό τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλας (ΕΠΣ Ηπείρου).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play off  – Κυριακή (15/5)

Διαγόρας-Ιωνικός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

 

Ξάνθη-Εργοτέλης

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

 

Λεβαδειακός-Χανιά

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Τοπούζης (Τρικάλων)

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …