Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ – Λεβαδειακός: Σήμερα θα κριθούν όλα για την ομάδα της Ξάνθης

ΑΟΞ – Λεβαδειακός: Σήμερα θα κριθούν όλα για την ομάδα της Ξάνθης

0

Θέλει νίκη και μόνο νίκη για την άνοδο

Σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου, στην τελευταία αγωνιστική των Play Off της Super League 2 θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου στα «μεγάλα σαλόνια», ποια θα διεκδικήσει την προαγωγή της μέσω των αγώνων μπαράζ και ποιες θα παραμείνουν και του χρόνου στη Superleague 2.

Στη μάχη αυτή της ανόδου, Λεβαδειακός και Ιωνικός κρατούν την τύχη στα χέρια τους, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από Εργοτέλη και Ξάνθη.

Η Ξανθιώτικη ομάδα θα δώσει σήμερα τη τελευταία της μάχη στα Πηγάδια απέναντι στους Βοιωτούς που προέρχονται με φόρα από μεγάλη νίκη και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, αντίθετα από τη δική μας ομάδα που η ήττα της Κυριακής της έχει κοστίσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζουμε ότι παραμένει ζωντανή η ελπίδα για απευθείας άνοδο σε μία και μοναδική περίπτωση. Νίκη του ΑΟΞ και ισοπαλία στο παιχνίδι Ιωνικού-Εργοτέλη. Σε περίπτωση νίκης του ΑΟΞ και το παιχνίδι Ιωνικού- Εργοτέλη λήξει με νίκη κάποιας εκ των δύο ομάδων θα βρεθούμε δεύτεροι και θα πάμε σε αγώνες μπαράζ. Σε περίπτωση ισοπαλίας και ήττας φυσικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλες τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως και όλα τα παιχνίδια της Super League 2, σύμφωνα με τις οποίες στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ιωνικός – Εργοτέλης (ERTSPORTS 2)

Ξάνθη – Λεβαδειακός (ERTSPORTS)

Χανιά – Διαγόρας Ρόδου (ERTSPORTS 3)

* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

Η βαθμολογία των Play Off

  1. Λεβαδειακός 50

-. Ιωνικός 50

  1. Εργοτέλης 48

-. Ξάνθη 48

  1. Χανιά 39
  2. Διαγόρας Ρόδου 30
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…