Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανοίγει αύριο η Νυμφαία

Ανοίγει αύριο η Νυμφαία

0

Το ανακοίνωσε στο “Ε” ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης

 

Επικαλέστηκε σχετική ενημέρωση από υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη

Την διαβεβαίωσή του ότι ανοίγει αύριο Σάββατο 22 Μαΐου ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας μας μετέφερε ο βουλευτή ΝΔ Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης επικαλούμενος  σχετικής ενημέρωσης που έλαβε από υψηλά ιστάμενα κυβερνητικά στελέχη: “Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους πολίτες της Περιφέρειας πως ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας ανοίγει αύριο Σάββατο 22 Μαΐου 2021! Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό ζήτημα, το οποίο, αν δε διορθωνόταν άμεσα, θα είχαμε σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό της περιφέρειά μας.

Ήδη από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι έκλεισε η Νυμφαία σταμάτησε η δυναμική που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες για κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Θάσου και της Καβάλας. Δεν είναι ώρα για να ασχοληθούμε με το τι έφταιξε. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο καθένας έχει το μυαλό να κρίνει”, επεσήμανε ο κ. Πασχαλίδης. Εξέφρασε μάλιστα την χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι καρποφόρησαν οι προσπάθειές του και ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια: “Πήγα από την πρώτη στιγμή στη Νυμφαία, συμμετείχα στη σύσκεψη με βάση την οποία καθορίστηκε το σημείο για να γίνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι και είχα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το Γραφείο του Πρωθυπουργού, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Σκούμα και τον επικεφαλής της Αστυνομίας του συνοριακού σταθμού κ. Τριαντάφυλλο Κιόρογλου! Τις ενέργειές μου, λοιπόν, δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει και να τις απαξιώσει κανείς, γιατί πολύ απλά είναι καταγεγραμμένες, είναι σε απόλυτη σύμπνοια με τον κρατικό σχεδιασμό και έχουν αποτέλεσμα. Εγώ δεν ενεργώ για τη διαφήμιση και για τη προβολή. Εγώ με βροχές, με χιόνια, βρίσκομαι εκεί που πρέπει… Στη πρώτη γραμμή! Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως διαθέτει τα αντανακλαστικά να ανταπεξέρχεται σε επείγουσες καταστάσεις”, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Πασχαλίδης βρέθηκε χώρος πάρκινγκ 1,5 χιλιόμετρο μετά από το σταθμό ώστε να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα και να γίνονται οι έλεγχοι των τεστ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα από γεννήτρια προς το παρόν και νερό από υδροφόρα μέχρι να ολοκληρωθούν οι συνδέσεις.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …