Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αυστηρότερα τα μέτρα στη Super League 2: Είσοδος μόνο στα  Δ.Σ. των ΠΑΕ

Αυστηρότερα τα μέτρα στη Super League 2: Είσοδος μόνο στα  Δ.Σ. των ΠΑΕ

0

Αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή μετά τις προειδοποιήσεις Χαρδαλιά

Αυστηρότερη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στους αγώνες της Super League 2 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, μετά τις προειδοποιήσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, περί επικείμενης εισήγησής του για αναστολή του πρωταθλήματος.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι, στα εναπομείναντα ματς των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα θα έχουν μόνο τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ΠΑΕ, ενώ παράλληλα θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ.

Η διοργανώτρια αρχή προειδοποιεί ότι «… τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, μετά την ενημέρωση του Προέδρου για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…