Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τρεις πρώην αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ  Ξάνθης, διάγουν στα σαλόνια της BASKET LEAGUE

Τρεις πρώην αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ  Ξάνθης, διάγουν στα σαλόνια της BASKET LEAGUE

0

Δημήτρης Ερμείδης, Γιάννης Ευσταθιάδης και Απόστολος Ρούμογλου δεν ξεχνούν την πρώτη τους ομάδα

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ερμείδη, Γιάννη Ευσταθιάδη, Απόστολο Ρούμογλου.

Όλοι τους υπήρξαν αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ και αυτό  μας  ώθησε στην ανάγκη  συγγραφής του παρόντος  κειμένου,  με μόνη επιδίωξη να τους τιμήσουμε!

Ο Δημήτρης Ερμείδης,  ως μεγαλύτερος και  πιο παλιός στην Α1 κατηγορία, αγωνίζεται στην ομάδα του Λαυρίου, η οποία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στον σύλλογό μας έπαιξε δύο χρόνια πριν αρχίσει  το ταξίδι του μπάσκετ μακριά από την Ξάνθη.

Κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, επίσης να συμμετέχει στην τελική φάση  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το 2015, μάλιστα στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό  πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας  αλλεπάλληλα καλάθια μπροστά στον Παπαγιάννη  των 217 εκατοστών.

Ο Γιάννης  Ευσταθιάδης,  γέννημα θρέμμα του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ, από μικρό παιδί. Μετεγράφηκε στην  ομάδα  του Περιστερίου σε ηλικία  16 ετών. Την  τελευταία του χρονιά  έπαιξε στον τελικό παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, επίσης  ήταν μέλος της παιδικής μας ομάδας που κατέκτησε την 5η θέση στην Ελλάδα το 2018.

Ο Απόστολος Ρούμογλου  έπαιξε στον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ μόνο έναν χρόνο, όμως ήταν τόσο μεγάλη η βελτίωσή του, που η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ,  δεν αποτέλεσε έκπληξη. Μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να ανακηρυχθεί  πρωταθλητής εφήβων και πρωταθλητής ανδρών με τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΆΝΘΗΣ.

Και τα τρία παιδιά έχουν κάτι κοινό, έχουν κληθεί  στην εθνική ομάδα, αγωνιζόμενοι με το εθνόσημο στο στήθος, ενδεικτικό της αξίας  τους.

Πόσο μεγάλη χαρά μπορεί να αισθάνεται ένας ερασιτεχνικός  σύλλογος, διοίκηση  και προπονητές,  βλέποντας αυτά τα επιτεύγματα.

Η εκτίμηση και η αγάπη  μας, προς  τους συγκεκριμένους αθλητές  είναι μεγάλη, μα  γίνεται  ακόμα μεγαλύτερη  λόγω της  αμοιβαιότητας.

Σας  παραθέτουμε  δηλώσεις και των τριών  παικτών ως επιβεβαίωση των παραπάνω.

Ο Γιάννης Ευσταθιάδης δηλώνει: «”Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από τα 10 χρόνια που πέρασα στον Αρίωνα. Πήρα μπασκετική κατάρτηση και αθλητικό ήθος που με  έκαναν τον παίκτη που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ   τους προπονητές μου Χρήστο Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Αρβανιτίδη και φυσικά τον προπονητή και μέντορά μου, Γιάννη Θερμό. Είναι πάντα εκεί να με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ.

Ο Δημήτρης Ερμείδης δήλωσε:Οι αναμνήσεις μου από την διετή συμμετοχή στον σύλλογο ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης, θα μείνουν στη σκέψη μου για πάντα. Ευχαριστώ τον Αρίων που αποτέλεσε ενδιάμεσο σκαλοπάτι για την μετέπειτα εξέλιξή μου ως αθλητή. Η ομάδα της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τους κόουτς, Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Θερμό

Ο Απόστολος Ρούμογλου δήλωσε: “Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΡΙΩΝΑ Ξάνθης και ιδιαίτερα τον κόουτς της ανδρικής ομάδας   Γιάννη Θερμό,  καθώς και τον κόουτς της εφηβικής ομάδας Χρήστο Παπαδόπουλο, που  -αν και δανεικός για δύο χρόνια-   μου δείξανε μεγάλη εμπιστοσύνη  και κατέβαλαν  φοβερή προσπάθεια για τη βελτίωση  μου  μέσα από  καθημερινή  δουλειά. Μεγάλη τιμή που ήμουν και εγώ μέλος αυτού του συλλόγου  και έχω προστεθεί  στην μεγάλη λίστα των παικτών που πέρασαν από την ομάδα αυτή. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας διότι δε στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή μου αλλά και τους ανθρώπους του  ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνουνε

Τέλος,  ενημερώνουμε,  ότι  πάγια  ταχτική του συλλόγου μας  είναι,  να  μην απαιτεί  κανένα  οικονομικό  όφελος,  από  την μετεγγραφή  κάποιου  νεαρού  αθλητή, προτάσσοντας  το καλό  του αθλητή και της οικογένειας του, άλλωστε  η  επιστρεπτέα  εκτίμηση  που λαμβάνουμε,  είναι  ανεκτίμητη.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…