Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τηλεδιάσκεψη Μέτιου με τα μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης ΑΜΘ

Τηλεδιάσκεψη Μέτιου με τα μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης ΑΜΘ

0
exetaseis-odigisi

Συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου

Ευχαριστήριο  προς τον αντιπεριφερειάρχη  Ξάνθης  Ν. Ευφραιμίδη 

Τα πρόβλημα του κλάδου των εκπαιδευτών οδήγησης συζήτησαν σε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη κ. Χ. Μέτιο τα μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης  κυκλοφοριακής αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης την Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος: «Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην οποία ο περιφερειάρχης μας ενημέρωσε  γύρω από την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της περιφέρειας και ακολούθως απάντησε στα αντίστοιχα  ερωτήματα μας. Στην συνέχεια  ενημερώσαμε  τον κ. Μέτιο για τα προβλήματα που θα προκύψουν όσον  αφορά την εύρυθμη λειτουργία της δραστηριότητας μας κατά το άνοιγμα της. Ακολούθησε διάλογος με  σειρά  ερωτήσεων  παρατηρήσεων  προτάσεων .Μας άκουσε  προσεκτικά και δεσμεύτηκε  σε νέα τηλεδιάσκεψη άμεσα με την συμμετοχή και των υπολοίπων φορέων που έχουν σχέση με την δραστηριότητα μας, ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.

Επίσης υπήρξε ευχαριστήριο  προς τον αντιπεριφερειάρχη   Ξάνθης  κ.Ευφραιμίδη  Νικόλαο και προς τον  κ. Μέτιο  για τις ενέργειες τους, ώστε να  υπάρξει γρήγορη  εύρεση και δημιουργία  πίστας   εξέτασης-εκπαίδευσης  δικύκλων που τόσο σημαντικός είναι για τους συναδέλφους μας και την τοπική κοινωνία της Π.Ε. Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…