Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τέσσερα γκολ από τους Ακρίτες στο Ξάνθη-Παναχαϊκή

Τέσσερα γκολ από τους Ακρίτες στο Ξάνθη-Παναχαϊκή

0

Τα play-offs από τη 2η θέση ξεκινά η ομάδα της Ξάνθης, που επικράτησε με 4-0 επί των Πατρινών

 

Τα play-offs από τη 2η θέση ξεκινά η ομάδα της Ξάνθης μετά την νίκη επί της Παναχαϊκής με 4-0! Οι Ακρίτες μετά το 11ο διαδοχικό ματς που ήταν αήττητοι, έφτασαν τους 41 βαθμούς, ισόβαθμοι με τον Λεβαδειακό και στο -8 από τον Ιωνικό.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Καπνίδης, ο οποίος έχασε με δοκάρι μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 36’. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου (49’) το δεύτερο γκολ κατάφερε ο Τάτος, ενώ ο Καπνίδης σκόραρε για δεύτερη φορά στο 57’ και τη νίκη με «τεσσάρα» σφράγισε ο Μικελτάτζε με το τέταρτο γκολ στο 82’

Η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να μπει στην εξάδα και έμεινε στους 29.Θα παίξει πάντως χωρίς άγχος στα play-out, αφού απέχει 13 βαθμούς από την προτελευταία θέση.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ξάνθη (Τεννές): Ιτζό, Τ. Παπάζογλου (78′ Παντελιάδης), Μικελτάντζε, Τάτος (61′ Θυμιάνης), Πέτροβιτς, Βόλτερς, Τσαμούρης (61′ Τζούρμαν), Σιατραβάνης, Δημούτσος (71′ Τεσίγια), Μπιλάντε, Κάπνιδης (71′ Θ. Παπάζογλου).

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71′ Τσερούτι), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60′ Μπάτροβιτς), Μουστακόπουλος (30′ λ.τ Αργυρόπουλος), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (60′ Σταματόπουλος), Μασούρας (71′ Κόκκας).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…