Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη πέντε διακινητών στη Θράκη

Σύλληψη πέντε διακινητών στη Θράκη

0

Μετέφεραν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες, κρυμμένους σε ειδική κρύπτη φορτηγών

Συνελήφθησαν την Τρίτη και την Τετάρτη , στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Τρίτη  το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τρεις  μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας φορτηγό (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνειακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τους τέσσερις  διακινητές, διότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη μαζί με το συνεργό που αναζητείται να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε  αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι τρεις διακινητές, με το οποίο μετέφεραν τους μη νόμιμους μετανάστες, έχοντας τους κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του φορτηγού, κάτω από διάφορα αντικείμενα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…