Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Παρήλθε το αυτόφωρο χωρίς να συλληφθεί ο αυτοδιοικητικός που μηνύθηκε για άσκηση βίας σε βάρος γυναίκας

Παρήλθε το αυτόφωρο χωρίς να συλληφθεί ο αυτοδιοικητικός που μηνύθηκε για άσκηση βίας σε βάρος γυναίκας

0

Σημειώθηκε μεταξύ τους ένταση λόγω περιουσιακών διαφορών. Φέρεται να της επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά

Με σοκ και έντονο προβληματισμό η κοινή γνώμη παρακολουθεί την καταγγελία και την εξέλιξή της, για λεκτική και σωματική βία σε βάρος γυναίκας από αυτοδιοικητικό του νομού Ξάνθης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 31ης Μαρτίου, όταν προέκυψε ένταση ανάμεσα στον αυτοδιοικητικό και την καταγγέλλουσα για διεκδικούμενο ακίνητο στην Ξάνθη. Ο πρώτος φέρεται να απείλησε λεκτικά και να γρονθοκόπησε τη γυναίκα, η οποία πήγε στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες και να καταγραφεί το συμβάν. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπου άσκησε μήνυση κατά του αυτοδιοικητικού, ο οποίος αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε και τελικά δεν συνελήφθη μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και παρήλθε το διάστημα του αυτοφώρου.

Η δικογραφία μαζί με το ιατρικό πόρισμα θα σταλούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο της προανακριτικής ή αν θα ασκήσει ποινική δίωξη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…