Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Οργισμένη απάντηση Βουρβουκέλη σε Κουρτίδη

Οργισμένη απάντηση Βουρβουκέλη σε Κουρτίδη

2

«Κανείς δεν αποκάλυψε ποια είναι αυτά τα συμφέροντα που κόβουν την τόσο απαραίτητη «οικονομική ανάσα» από τις επιχειρήσεις της ΑΜΘ», σημείωσε ο περ. σύμβουλος

 

“Φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς!», μόνο αυτό δεν είπε το «δεκανίκι» του κ. Μέτιου, Κουρτίδης, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Περιφερειάρχη από την οργή των επιχειρηματιών που και πάλι δεν είδαν την μη επιστρεπτέα επιχορήγηση στους λογαριασμούς τους.

Όλα αποδόθηκαν στη «σύγκρουση συμφερόντων». Κανείς όμως δεν αποκάλυψε ποια είναι αυτά τα συμφέροντα που κόβουν την τόσο απαραίτητη «οικονομική ανάσα» από τις επιχειρήσεις της ΑΜΘ.

Για εμάς η μόνη αιτία είναι η πρόθεση Μέτιου και των συνεργατών του να εργαλειοποιήσουν για μικροπολιτικούς σκοπούς την ΔΕΣΜ-ΟΣ. Ωστόσο ούτε αυτό μπορούν να κάνουν μιας και η τοποθετημένη διοίκηση της ΔΕΣΜ-ΟΣ κάνει απανωτά λάθη, που όμως τα πληρώνουν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας.

Τα 24 χρόνια λειτουργίας της ΔΕΣΜ-ΟΣ ουδέποτε υπήρξαν τόσο μεγάλα προβλήματα. Είναι η ώρα ο κ. Μέτιος και οι συνεργάτες του να παραδεχθούν τα μεγάλα τους λάθη και να ζητούν μια μεγάλη συγγνώμη από τους επιχειρηματίες του τόπου. Άλλωστε τα χρήματα δεν βγήκαν από την τσέπη του περιφερειάρχη. Έλεος!

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιοι το δικαιούνται

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο του Πάσχα Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου θα πρέπει …