Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Δήμος Ξάνθης κάνει τη δική του ευχή συμμετέχοντας στην καμπάνια Make-A-Wish

Ο Δήμος Ξάνθης κάνει τη δική του ευχή συμμετέχοντας στην καμπάνια Make-A-Wish

0

Το ρολόι θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής

Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του στην Ελλάδα. 25 χρόνια αφιερωμένα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Ο οργανισμός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα 25α του γενέθλια στην Ελλάδα, ξεκινά μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις έχοντας ως αφετηρία φέτος τον φιλανθρωπικό διαδικτυακό περίπατο Walk for Wishes. Το Walk for Wishes 2021 μας καλεί να «ενώσουμε» διαδικτυακά όλοι μαζί τα βήματά μας μέσα από έναν εικονικό περίπατο σε όλη την Ελλάδα, ώστε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερους ήρωες να φτάσουν στην Ιθάκη τους!

Η 29η Απριλίου – Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής παιδιού. Είναι η ημερομηνία που γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό – σε κάποιες περιπτώσεις τρόπο. Κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου, διεξάγονται περίπατοι και φωταγωγούνται κτίρια και μνημεία σε μπλε αποχρώσεις, προς τιμήν του Chris που ήταν το πρώτο παιδί ευχής.

Ο οργανισμός κάλεσε το Δήμο Ξάνθης να διαδώσει το όραμά και το έργο του, γιορτάζοντας αυτή τη σημαντική ημέρα, με τη φωταγώγηση του Ρολογιού στα χρώματα του Make-A-Wish. Παράλληλα, καλούνται όλοι οι πολίτες που έχουν τη δυνατότητα, να συμμετάσχουν με μία online δωρεά στο donate.makeawish.gr και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να εκπληρώσει 25 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, δίνοντας έτσι δύναμη στα παιδιά αυτά να πιστέψουν στο όνειρό τους να γίνουν καλά.

Από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 28 Μαΐου, μπορούν όλοι να επισκεφτούν το donate.makeawish.gr και να κάνουν τη δωρεά τους. Για κάθε ιδιωτική δωρεά που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Walk for Wishes 2021 για την εκπλήρωση των 25 ευχών, η L’Oreal Hellas, θα δωρίσει το ίδιο ακριβώς ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε- Μια – Ευχή Ελλάδος). Την ίδια στιγμή οι δωρητές θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε ΟΛΗ την Ελλάδα, μέσα από έναν εικονικό χάρτη, ξεκινώντας τη διαδρομή τους από την Αλεξανδρούπολη και καταλήγοντας στην πολυπόθητη Ιθάκη.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με αφορμή την συμμετοχή του δήμου στην πρωτοβουλία δήλωσε: «Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών. Γιατί δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Ελάτε να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τους ήρωες του Make-A-Wish Ελλάδος να φτάσουν στην Ιθάκη τους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…