Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο πρόστιμο σε καφενείο της Ξάνθης για παράβαση των μέτρων

Νέο πρόστιμο σε καφενείο της Ξάνθης για παράβαση των μέτρων

0

Βρέθηκαν εντός έξι πελάτες, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε την Πέμπτη άλλη μία παράβαση από επιχείρηση της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 6 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Πιο αναλυτικά, αναφορικά με τις παραβάσεις της ημέρας, την Πέμπτη 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 70.919 έλεγχοι, από τους οποίους οι 12.055 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 945 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 6 συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • 777 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 39 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 139 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 138 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 27 παραβάσεις και 6 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε λειτουργία αυτοματοποιημένο σύστημα καμερών και ραντάρ στον Έβρο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασπίδα» ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τα 180 χιλιόμετρα, στα π…