Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ξάνθη: Δεκαέξι πελάτες βρέθηκαν σε κατάστημα κατά παράβαση των μέτρων

Ξάνθη: Δεκαέξι πελάτες βρέθηκαν σε κατάστημα κατά παράβαση των μέτρων

0

Επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή στον ιδιοκτήτη και από 300 ευρώ στους πελάτες

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη σύλληψη και επιβλήθηκε 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος για παραμονή πελατών στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 16 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 68.400 έλεγχοι, από τους οποίους οι 10.209 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 958 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • 796 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων 64 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • 139 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 139 πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων εννιά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • 23 παραβάσεις και 2 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…