Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καβάλα: Πρόστιμα 16.200 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων

Καβάλα: Πρόστιμα 16.200 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων

0

 

Ιδιοκτήτης μπαρ «πιάστηκε» να σερβίρει τέσσερις πελάτες και δύο άτομα παραβίασαν την καραντίνα

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καβάλας πραγματοποιήθηκε σύλληψη και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε δύο άτομα για παραβίαση του μέτρου του κατ’ οίκον περιορισμού (καραντίνα).

Ταυτόχρονα έγινε ακόμα μία σύλληψη στην Καβάλα και επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος προσφοράς ποτών για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών και επιβλήθηκε 300 ευρώ σε τέσσερις πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Αναλυτικότερα στο πλαίσιο των ελέγχων, την Τρίτη 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (67.184) έλεγχοι, από τους οποίους οι (6.396) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.193) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (7) συλλήψεις, ως ακολούθως:

-(937) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων  (45) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-(205) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (197) πρόστιμα των 300 ευρώ και (8) των 150 ευρώ, εκ των οποίων (21) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-(53) παραβάσεις και (7) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…