Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έργα συντηρήσεων στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης

Έργα συντηρήσεων στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης

0

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη και δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη

 

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης την Τρίτη στις 09:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση 3ου ΑΠΕ του έργου: «Κατασκευή κυνοκομείου Δήμου Ξάνθης»
  2. Ορισμός Επιτροπής παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδών οικισμού Λεύκης»
  3. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες για τη συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλινων, μεταλλικών και λίθινων διακοσμητικών στοιχείων του παλιού Δημαρχείου», σύμφωνα με τον Ν.4412/2016
  4. Έγκριση του από 5-3-2021 πρακτικού διενέργειας και ανοίγματος οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού: «Αποκατάσταση συστήματος θέρμανσης, ψύξης και αερισμού και αντικατάσταση των προβολέων φωτισμού του αγωνιστικού χώρου του κλειστού αθλητικού κέντρου “Φίλιππος Αμοιρίδης”»
  5. Έγκριση του από 18-3-21 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινών αναδόχων του διαγωνισμού: «Προμήθεια ειδών υγιεινής, καθαριότητας και ευπρεπισμού»
  6. Έγκριση του από 26-3-2021 πρακτικού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού: «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου, για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ξάνθης»
  7. Έγκριση του από 5 Απριλίου 2021 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Εργασίες για τη συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλινων, μεταλλικών και λίθινων διακοσμητικών στοιχείων του παλιού Δημαρχείου»
  8. Έγκριση του από 7 Απριλίου 2021 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή κόμβων φωτεινής σηματοδότησης του Δήμου Ξάνθης»
  9. Έγκριση της με αριθμό 4/2021 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας», σχετικά με την έγκριση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2022-2025
  10. Έγκριση της με αριθμό 9/2021 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης», σχετικά με την έγκριση οικονομικών καταστάσεων οικονομικού έτους 2017
  11. Διαγραφή οφειλής από χρηματικό κατάλογο
  12. Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη
  13. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με το άρθρο 244 παρ.5 στ του Ν.3852/2010 για την εκπροσώπηση Δημοτικών Συμβούλων, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημ/των Θράκης στις 05-04-2021
  14. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων για σκοπούς μετακίνησης του Δημάρχου
  15. Υποβολή αιτήματος, παραχώρησης χρήσης ακινήτων του ΟΑΕΔ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…