Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη του βουλευτή Ξάνθης, Σπύρου Τσιλιγγίρη στην Σταυρούπολη και το ΚΥ

Επίσκεψη του βουλευτή Ξάνθης, Σπύρου Τσιλιγγίρη στην Σταυρούπολη και το ΚΥ

0

Συζήτησε με τον αντιδήμαρχο της περιοχής για την ανάγκη στήριξης των ορεινών περιοχών και επισκέφθηκε το ΚΥ για να ενημερωθεί για τον ρυθμό των εμβολιασμών

 

Ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης επισκέφτηκε την Σταυρούπολη όπου είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Ελευθεριάδη με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή. Με αφορμή την επίσκεψή του ο κ. Τσιλιγγίρης, δήλωσε:  «Είναι επιτακτική ανάγκη να στηριχτούν οι ορεινές περιοχές της Ξάνθης και ιδιαίτερα η Σταυρούπολη. Την ανάγκη στήριξης των ορεινών περιοχών του Νομού μας , την έχω επισημάνει στις συνεδριάσεις της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης κατ’επανάληψη.». Στη συνέχεια , επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και την Διεύθυνση. Με την Διευθύντρια κ. Αντιγόνη Τερσενίδου συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας το οποίο εμφανίζει ελλείψεις στο ακτινολογικό τμήμα αλλά και σε οδηγούς ασθενοφόρων. Ο βουλευτής, όπως ανέφερε, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στο έργο που επιτελεί το Κέντρο Υγείας , στο οποίο τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός με όλες του τις δυνάμεις.

«Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση όλης της περιοχής», ανέφερε ο ίδιος που ενημερώθηκε επίσης για το ρυθμό των εμβολιασμών.

Τέλος αναφερόμενος στη σύγχυση που έχει προκληθεί αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, σημειώνοντας ότι αυτή «έχει οδηγήσει σε πτώση του ρυθμού εμβολιασμών, κάτι το οποίο ως έναν βαθμό είναι απολύτως λογικό» και πρόσθεσε: «παρόλα αυτά εστίασε στο γεγονός ότι  ,θα πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και τις αρμόδιες αρχές έτσι ώστε μέσω του εμβολιασμού να δώσουμε ένα τέλος στον εφιάλτη της πανδημίας και να πάρουμε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Αλέξανδρος Κοντός άμισθος ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη ΑΜΘ

Θα λειτουργήσει επικουρικά σε θέματα αγροτικής οικονομίας και ανάπτυξης Σύμφωνα με απόφαση…