Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επεκτείνει τους υπόγειους κάδους ο δήμος Ξάνθης  

Επεκτείνει τους υπόγειους κάδους ο δήμος Ξάνθης  

0

Καταρτίζει τους όρους διακήρυξης στην Οικονομική επιτροπή της Τρίτης

 

Τακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση, της Οικονομικής επιτροπής του δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και ώρα 09:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση του 1ου συγκριτικού πίνακα της μελέτης με τίτλο: «Δημιουργία ψηφιακών χαρτογραφικών υπόβαθρων και γενικό πολεοδομικό σχέδιο (ΓΠΣ) του Δήμου Ξάνθης»
  2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (κάτω των ορίων) με τίτλο: «Ανάπτυξη-Επέκταση Συστήματος Υπόγειας Αποθήκευσης & Αποκομιδής Απορριμμάτων σε κοινόχρηστα σημεία του Δήμου Ξάνθης»
  3. Διόρθωση της με αριθμό 309/2020 προγενέστερης απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, η οποία αφορά: «Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση προϋπολογισμού έτους 2021 του κληροδοτήματος – κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης Π. Κουγιουμτζόγλου»
  4. Έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ξάνθης προς το ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης)
  5. Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης
  6. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Δημάρχου Ξάνθης
  7. Έγκριση τροποποίηση σύμβασης με τίτλο: «Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στο 13ο  Νηπιαγωγείο και 10οΔημοτικό σχολείο του Δήμου Ξάνθης»
  8. Έγκριση παράτασης της με αριθμό 27438/2020 σύμβασης για την αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Ξάνθης
  9. Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση εκτάσεων που ανήκουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (τμήμα Αξιοποίησης Ακινήτων), για κοινωφελείς σκοπούς.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…