Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκπαίδευση των αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης στην πλαστότητα εγγράφων

Εκπαίδευση των αστυνομικών της Αλεξανδρούπολης στην πλαστότητα εγγράφων

0

Η αναγνώριση και ο εντοπισμός πλαστών εγγράφων ήταν ο βασικότερος σκοπός της εκπαίδευσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη, εκπαίδευση προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στην πλαστότητα εγγράφων.

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν, σε δύο εκπαιδευτικές σειρές, συνολικά 30 αστυνομικοί και συνοριακοί φύλακες που υπηρετούν στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης, στο Τμήμα Αλλοδαπών, στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου και στον Αστυνομικό Σταθμό Αερολιμένα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Το διδακτικό προσωπικό αποτέλεσαν αξιωματούχοι της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας Sylvie AYME και ο Αξιωματικός Σύνδεσμος Ασφαλείας της Πρεσβείας Jean-Christophe JOLY.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση στην αναγνώριση και τον εντοπισμό πλαστών εγγράφων κατά τον έλεγχο αλλοδαπών, ώστε να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα τους.

Στο τέλος της εκπαίδευσης απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικό Διευθυντή Λάμπρο Τσιάρα στην Ακόλουθο Εσωτερικής Ασφάλειας της Πρεσβείας της Γαλλίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εξιχνιάστηκαν ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στη Ροδόπη

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν φερόμενοι ως δράστες για τρία περιστατικά   Μπήκαν δύο φορές στο …