Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δεν ικανοποίησε τον Ιρ. Χατζηγκενέ η απάντηση της Περιφέρειας για την οροσειρά της Ροδόπης

Δεν ικανοποίησε τον Ιρ. Χατζηγκενέ η απάντηση της Περιφέρειας για την οροσειρά της Ροδόπης

0

«Χωρίς στήριξη από την Περιφέρεια οι κάτοικοι των οικισμών της Οροσειράς της Ροδόπης αλλά το χειρότερο χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον»

 Στην προχθεσινή 5η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου συζητήθηκε η επερώτηση της Περιφερειακής Σύνθεσης με τίτλο «Ποιες ενέργειες έχουν σχεδιαστεί ή γίνονται για την στήριξη του πληθυσμού της οροσειράς της Ροδόπης που βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο», μαζί με άλλες δέκα που έθεσε η παράταξη.

Ο υπογράφων σύμβουλος Ιρφάν Χατζηγκενέ με την ολοκλήρωση της συζήτησης για το θέμα σημείωσε: «Η οροσειρά της Ροδόπης αποτελεί τόπο μόνιμης κατοικίας δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας. Σε όλη την έκταση της αντιμετωπίζει προβλήματα κοινά. Είναι γνωστή η συνεχόμενη μείωση των εισοδημάτων, η έλλειψη επαγγελματικών προοπτικών και η συνεχής μετανάστευση των κατοίκων της! Η απάντηση της Περιφερειακής Διοίκησης δυστυχώς δεν αφήνει καμία ελπίδα στους κατοίκους που έχουν απομείνει. Καμία πρόνοια και κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους μας. Η υποκρισία συνάντησε το αποκορύφωμά της όταν ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραπέμφηκε σε μία συνεργασία με το Πανεπιστήμιο χωρίς χρονοδιάγραμμα. Ελπίζουμε να διορθωθεί και μία περιοχή με τεράστιο πλούτο να βρει το δρόμο της. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε «οι ενοχλητικοί» προς τη διοίκηση μήπως και την ξυπνήσουμε από το λήθαργο της. Το οφείλει στους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ακρίβεια «πληγώνει» την κυβέρνηση

Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA καταγράφεται η δυσαρέσκεια για την κυβερνη…