Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Με πολλές απουσίες η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα

ΑΟΞ: Με πολλές απουσίες η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ιεράπετρα

0

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πέντε αγώνων της Ξάνθης στα πλέι οφ

Ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του ΑΟ Ξάνθη για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Superleague 2. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης έδωσαν βάρος σε τομείς της τακτικής ενόψει της αναμέτρησης στο “Βουζουνουράκειο” Στάδιο με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Στην αναμέτρηση αυτή δεν υπολογίζεται ο Ελίνι Δημούτσος που είχε δηλωθεί να εκτίσει σ’ αυτή την αναμέτρηση την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες κάρτες. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Τζόσουα Μπριλάντε – Τάσος Παπάζογλου και τις θεραπείες τους οι Στάθης, Βασίλεφ και Αλή.

Ο ΑΟΞ με τη νίκη του επί του Διαγόρα την Κυριακή εξασφάλισε μαθηματικά την συμμετοχή του στα play offs του πρωταθλήματος της Super League 2, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία.

Μετά τις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι οποίες θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο και την άλλη Τετάρτη 21 Απριλίου, η πρώτη εξάδα θα σχηματίσει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα και θα παιχτούν πέντε αγώνες μεταφέροντας τους βαθμούς που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια.

Ο σκοπός είναι στις 20 Μαΐου η Super League 2 να έχει δηλώσει στην ΕΠΟ την ομάδα που θα παίξει στα μπαράζ με τον προτελευταίο της Super Leage 1. Συνεπώς, η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ μπορεί να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και αυτό ακριβώς έχει αποφασιστεί. Τότε να διεξαχθεί και η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πλέι οφ ξεκινούν πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη, ακριβώς μια εβδομάδα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ οι παίκτες θα κάνουν Πάσχα στο γήπεδο με προπονήσεις, αφού η 2η αγωνιστική έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη του Πάσχα και η 3η την Κυριακή του Θωμά.

Μόνο την Τετάρτη 12 Μαΐου θα υπάρχει ένα κενό για τυχόν διεξαγωγή κάποιου αναβληθέντος για οποιονδήποτε λόγο αγώνα και οι δυο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 16 και την Τετάρτη 19 Μαΐου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές και μπορεί για τηλεοπτικούς κυρίως λόγους να αποκλίνουν κατά μια ημέρα (να διεξαχθούν δηλαδή κάποιοι αγώνες Σάββατο αντί για Κυριακή και κάποιοι Τρίτη ή Πέμπτη αντί για Τετάρτη).

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 28 Απριλίου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 5 Μαΐου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 9 Μαΐου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 16 Μαΐου

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Τετάρτη 19 Μαΐου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …