Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Αυλαία την Τετάρτη στα Πηγάδια με την Παναχαϊκή

ΑΟΞ: Αυλαία την Τετάρτη στα Πηγάδια με την Παναχαϊκή

0

Μπάμπης Τεννές: Σημαντική η νίκη και η 2η θέση

Με την 3η του εκτός έδρας νίκη στην Ιεράπετρα την Κυριακή, στα πλαίσια της 21ης προτελευταίας αγωνιστικής, ο ΑΟΞ έφτασε στη δεύτερη θέση, παρά την ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό (έχουν 38 βαθμούς και οι δύο ομάδες) ο οποίος γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Τα Χανιά και ο Εργοτέλης κλείδωσαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ με τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας ο πρώτος και την ισοπαλία στην Πάτρα που πήρε ο δεύτερος. Ο  Διαγόρας κέρδισε τον ΑΟ Τρίκαλα και προς το παρόν είναι 6ος.

Μπάμπης Τεννές: Σημαντική η νίκη και η 2η θέση

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που έμεινε αήττητη για 10 παιχνίδια, αντιμετωπίζει στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τα play offs, την Τετάρτη στα Πηγάδια την Παναχαϊκή, που καίγεται για τη νίκη, προκειμένου να μπει στην εξάδα. Ο προπονητής του ΑΟΞ μετά το τέλος του αγώνα στην Ιεράπετρα, στις δηλώσεις του, στάθηκε στη σημασία της νίκης στην Ιεράπετρα και στη 2η θέση όπου ανέβηκε η Ξάνθη.

Αναλυτικά δήλωσε: «Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα καλοί καταφέραμε να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη, που μας φέρνει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση, που ήταν ένας στόχος πολύ μεγάλος και πολύ μακρινός για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε και στο παιχνίδι της Τετάρτης να φύγουμε νικητές ώστε να μπούμε στα παιχνίδια των πλέι οφ με κάποιο προβάδισμα σε ό,τι αφορά τη 2η θέση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν ν’ ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση».

Για το αν το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά είναι “καλό” για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη μετά το τέλος του α’ γύρου ήταν πάρα πολύ μακριά, όχι μόνο από την 1η και την 2η θέση, αλλά και από αυτές των πλέι οφ και αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρουμε να είμαστε στη 2η θέση γιατί υπερτερούμε στην ισοβαθμία του Λεβαδειακού. Είναι “κάτι”, είναι μια θέση που σου δίνει ελπίδα ότι μπορεί ν’ ανέβεις στη Σούπερ Λιγκ».

Mvp πάλι ο Μικελτάτζε

Οι οπαδοί του ΑΟΞ, ανέδειξαν mvp του αγώνα της Κυριακής τον “χρυσό” σκόρερ του γκολ της νίκης Μπέκα Μικελτάτζε. Ο 23χρονος Γεωργιανός με το γκολ του στο 88′ χάρισε ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα, και δικαίως τον τίμησαν οι φίλοι της ομάδας για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και για τρίτη συνολικά φορά.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής, η βαθμολογία αλλά και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-2 (8′ Πολέτο – 58′ Ματσούκας, 81′ Μανάλης)

Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Τρίκαλα 2-0 (29′ Σμυρλής, 63′ Ντοριβάλ)

ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΟ Ξάνθη 1-2 (45′ Ντάλα Κόστα – 80′ Καπνίδης, 88′ Μικελτάντζε)

Παναχαϊκή – Εργοτέλης 1-1 (13′ Αραβίδης – 31′ Κόνραντ)

Χανιά – Απόλλων Λάρισας 2-1 (8′ Μπραμπίγια, 16′ Τριανταφυλλάκος – 12′ Ομπράντοβιτς)

ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας  1-1 (69′ Θεολόγου – 88′ Σαμπανίδης)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22η και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας – ΓΣ Διαγόρας Ρόδου

Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός

ΑΟ Τρίκαλα – ΟΦ Ιεράπετρας

Ιωνικός Νικαιας – ΑΟ Χανιά

ΑΟ Ξάνθη – Παναχαϊκή

Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση των play offs ο Λεύκιππος

Αντιμετωπίζει αύριο τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη Με κορυφαίο τον Δημήτρη Καλαμπάκα που σημείωσε…