Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ανοίγουν από Δευτέρα Νυμφαία και Προμαχώνας

Ανοίγουν από Δευτέρα Νυμφαία και Προμαχώνας

0

Ικανοποίηση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού για την ανταπόκριση στο αίτημα της επαναφοράς της διέλευσης και από τον συνοριακό σταθμό της Ροδόπης

 

Από Δευτέρα 19 Απριλίου ανοίγουν πιλοτικά οι συνοριακοί σταθμοί προμαχώνα και Νυμφαίας, στο πλαίσιο του επικείμενου ανοίγματος του τουρισμού στις 14 Μαΐου. Την είδη για το άνοιγμα της Νυμφαίας, μετέφερε με ικανοποίηση ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αθ. Τσώνης σημειώνοντας ότι «το δίκαιο αίτημά μας για άνοιγμα ΚΑΙ του σταθμού της Νυμφαίας βρήκε ευήκοα ώτα καθώς αποτελεί βασικό πέρασμα των επισκεπτών της Περιφέρειάς μας, μέσω του οδικού τουρισμού. Σημειώνω ότι το άνοιγμα αφορά όσους είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό μοριακό τεστ χωρίς την επιβολή καραντίνας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και τους ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ισραήλ (για το οποίο ισχύει ήδη με διμερή συμφωνία). Επιθυμία μας το ασφαλές άνοιγμα και η τήρηση των μέτρων. Σας ευχαριστώ όλους όσοι ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα για συστράτευση».

Να προσθέσουμε ότι στελεχώνονται αυτές τις ημέρες οι ΚΟΜΥ Ροδόπης προκειμένου να λειτουργεί κλιμάκι του ΕΟΔΥ στα σύνορα Μακάζα-Νυμφαία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) στην Ξάνθη

Θα πραγματοποιηθεί απο τις 19 έως τις 21 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστ…