Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου διεκδικούν οι λιμενικοί Ροδόπης και Ξάνθης

Την χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου διεκδικούν οι λιμενικοί Ροδόπης και Ξάνθης

0

Συνάντηση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ με τον βουλευτή Ροδόπης Τ. Χαρίτο – Συζήτησαν τη δημιουργία ανεξάρτητης Λιμενικής Αρχής στη Ροδόπη

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα την Τετάρτη 10-03-2021 συνάντηση με τον βουλευτή Ν. Ροδόπης-ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δημήτρη Χαρίτο, όπου και συζητήθηκαν  θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα  και ιδιαίτερα τον νομό Ροδόπης.

Όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι των λιμενικών, ο βουλευτής εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για  την δημιουργία ανεξάρτητης Λιμενικής Αρχής στο Ν. Ροδόπης, καλώντας μάλιστα και άλλους εμπλεκόμενους φορείς να δραστηριοποιηθούν στην τόσο σημαντική προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της Ένωσης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση, επισημαίνεται ακόμη ότι « τέθηκε  σε συζήτηση το νέο Π.Δ μεταθέσεων και η νομιμότητα αυτού, καθώς και το επίδομα παραμεθορίου που δεν λαμβάνει ο νομός Ροδόπης και Ξάνθης ως όφειλε. Ο κ. Βουλευτής δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια όλων των αιτημάτων της Ένωση μας  και υποσχέθηκε την προώθηση όλων των ζητημάτων στους αρμόδιους φορείς».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…